Over Bart

Caltepro is opgestart door mij, Bart Melman. Ik heb reeds 20 jaar ervaring in de bouw en vastgoed sector. De eerste 5 jaar heb ik bij een middelgroot installatiebedrijf als calculator, werkvoorbereider en projectleider gewerkt. Hier heb ik het vak geleerd en heb ik de passie gekregen voor de bouw.

 

Na 5 jaar ben ik overgestapt naar een bedrijf actief in het plaatwerk. Naast werkvoorbereider heb ik mij ook ontwikkeld als tekenaar. Als tekenaar in de bouw vertaalde ik het ontwerp van de architect naar een technische tekening.

 

Na ook hier 5 jaar te hebben gewerkt ben ik overgestapt naar een groter staalconstructiebedrijf. Hier heb ik mij in 10 jaar verder ontwikkeld als calculator, planner, projectleider en uiteindelijk Hoofd Bedrijfsbureau. Na 20 jaar werkervaring heb ik besloten deze werkzaamheden zelf uit te voeren en ben ik gestart als ondernemer.

 

Door mijn jarenlange ervaring zijn alle facetten van het bouwproces zeker geen onbekend terrein en is elk project een nieuwe uitdaging waar met veel enthousiasme aan gewerkt wordt. Tevens heb ik in de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd. Ik heb vele goede en betrouwbare relaties welke een ruime ervaring hebben in hun eigen vakgebied en specifieke expertise. Hierdoor kan ik gemakkelijk de juiste mensen aan het juiste project koppelen.

 

Heb ik jouw interesse gewekt? Of wil je meer weten over mijn werkzaamheden? Neem dan contact met mij op.

 

LinkedIn_logo_initials (1) Bekijk mijn werkervaring en -profiel ook op LinkedIn.