Onze werkzaamheden

Onderstaande vindt u wat wij verstaan onder onze vakgebieden: calculeren, tekenen en projecten.

 

Onder het calculeren verstaan wij het maken van een calculatie van een grote of kleine staalconstructie en het uitwerken van de daarbij behorende offerte. Bij een eventuele aanvraag maken wij voor u een uitgewerkte calculatie en offertebrief, zodat het voor u een kleine moeite is om deze in te dienen bij u opdrachtgever. Op deze manier nemen wij u een hoop werk uit handen.

 

Onder het tekenen/ engineering verstaan wij het maken van een uitgewerkte tekening van een kleine of middelgrote staalconstructie. Maar ook het uitwerken van de daarbij behorende overzicht en werktekeningen nemen wij voor onze rekening. Wij hebben onszelf ook toegespitst op engineering en tekenen van staalframe bouw. Dit is volgens ons namelijk de toekomst betreffende het snel en eenvoudig bouwen van woningen, hallen en andere onderdelen in de bouw. Al ons tekenwerk wordt door middel van het tekenpakket Tekla uitgevoerd.

 

Onder projectbegeleiding verstaan wij het opnemen, offreren, inmeten, leveren en monteren, tekenen/uitwerken van een opdracht. Dit houdt in dat wij het geheel van begin tot einde begeleiden. Dus van calculatie tot montage van staalwerk in welke vorm dan ook.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt? Of wil je meer weten over onze werkzaamheden? Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op.

Stutconstructie parkeergarage hoofddorp

projectbegeleiding asterweg4

hijsbalken amsterdam